Den aller beste julegaven…

…er fortsatt Alice B. Toklas kokebok! Den går ikke av moten.

Kun noen få bøker igjen av 2. opplag, men ikke mange, – så ikke nøl! Du kan kjøpe Alice B. Toklas kokebok på ekte julemarked nå i helgen (6. og 7. desember fra kl. 12-18 hver dag) utenfor delikatessebutikken Vespa på Grünerløkka (Københavngata 2).  Forleggeren signerer mer enn gjerne!

Den viktige og inspirerende lille, men store bokhandelen Torpedo, som feirer 3-års jubileum nå, anbefaler Alice B. Toklas kokebok til jul i sitt siste nyhetsbrev!

Men Torpedo er ikke alene om å anbefale:

Boka er uforglemmelig
*Andreas Viestad, Magasinet Dagbladet*

Det hender at kokebøker gir vann i munn, denne er såpass at man risikerer å få gåsehud i tillegg
*Yngve Ekern, Aftenposten*

Rett og slett en kulturbegivenhet
*Magne Johannessen, Appetitt*

En interessant og morsom bok å lese!
Selv 50 år etter utgivelsen i 1954 byr boka på god underholdning

*Turid Larsen, Dagsavisen*

Mer enn ei kokebok er dette kulturhistorie
*Hege Duckert anbefaler bok i Magasinet Dagbladet*

I sofaen er boka vanskelig å legge vekk. Her er det historie, reiseskildringer og svært dekadent mat og ditto mennesker i lange baner
*Per Borgli, aperitif.no*

Alice B. Toklas holdt gjestebud for Gertrude Stein og deres kunstner- og forfattervenner i 1920-tallets Paris. Nå kommer endelig kokeboken hennes på norsk!
*Thomas Berg, Morgenbladet*

En kokebok du virkelig kan lese på senga!
*Hanne Buxrud, VG*

Kokeboka du må ha!
*Anne-Line Henriksen, Det gode liv*

Oppskriftene kan nytes lesende såvel som praktiserende.
Kos deg med Alice B. Toklas kokebok.

*Cecilie Molvær Jørgensen, Elle Interiør*

En underholdene og interessant bok med mat for både kropp & sjel!
*Lillian Reif , Elle*

Bokens historier er like smakfulle som de inspirerende oppskriftene.
En kulinarisk reise i fransk kulturhistorie. Klarer du deg uten?
*Lene Aarnes Westerhaug, Kvinner & Klær*

Grapefrukt forlag ønsker alle GOD GOD JUL med Alice B. Toklas og Prinsesse D. De Rohan’s:

VARME TODDY FOR KALDE NETTER
2 drammer Calvados, 4,5 cl hver.
1 dram, 4,5 cl, aprikoslikør
Varm over ild. Hell sakte i 4,5 cl fløte. Ikke rør.

Dette er en oppskrift fra 1700-tallet og finnes på side 271i kapittelet Oppskrifter fra venner, og som garantert varmer opp kalde netter.

No comments yet»

Legg igjen en kommentar