Alice mat & Gertrude tekst i ekte Poesi Salong stil

Poesifestivalen var en opplevelse, og i særdeleshet lunsjen på søndag til ære for Getrude & Alice, – en opplevelse for hjerte, hjerne & mage!!!

Martin Glaz Serup, poet og en av iniativtagerne til Steinselskabet i Danmark, leste høyt fra Stein sine tekster, det gjorde også den amerikanske poeten Kenneth Goldsmith, som likesågodt serverte oss real Alice B. Toklas Cookies 🙂

En berusende start på dagen!

Kafé Oslo serverte den deiligste smakfulle Hane i vin fra s.159 i Alice B. Toklas kokebok, og til dessert Crêpe, fra side 216, med vaniljesaus, fra s. 135, og jordbærsyltetøy, fra s. 193. Menyen anbefales til etterfølgelse!

Publikum fikk se Hans Gallas sin film om Alice B. Toklas kokebok: Alice at Farmers Marked, og i foajéen i Litteraturhuset kan du se litt av samlingen til Hans Gallas, blant annet førsteutgavene av Alice B. Toklas Cookbook. Utstillingen vil være der ut uken.

– og til alle Stein glade mennesker: Et norsk stein&toklas selskap er på gang! Vi vil samarbeide med det danske selkapet, og legge listen tilsvarende deres. Ta en titt på deres side her. Hans Gallas vil starte et selskap i Amerika, og vil gjerne organisere et internasjonalt treff i San Francisco! Dette blir gøy! Hvis du har lyst til å bli med, send meg en mail!

1 kommentar»

[…] bogen på Litlive.dk. I Oslo var der også i forbindelse med den nyligt afholdte poesifestival en event til ære for Gertrude & Alice, med mad lavet efter kogebogens […]


Legg igjen en kommentar